Kunskap & Soppa; ”Älskade Arild!” 19/3 INSTÄLLT

Byalagets styrelse har mot bakgrund av den eskalerande Corona-situationen, beslutat att skjuta evenemanget Kunskap & Soppa; ”Älskade Arild” på Arilds Vingård 19 mars, på framtiden.

Vi beklagar såklart detta men hänvisar till sunt förnuft och Regeringens beslut 11 mars om en förordning om förbud mot att hålla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar för att begränsa virusets spridning. Hänsyn måste dessutom tas till att det i Arilds befolkningsstruktur finns grupper särskilt känsliga för exponering.

Kombinationen Per Godtfredsen, Göran Lock och vikten av att bevara kulturmiljöer i vårt älskade Arild, har vad vi kan se på antalet anmälda väckt väldigt stort intresse. Härligt – låt oss alltså se tiden an, tvätta händerna ordentligt och så försöker vi hitta en ny tidpunkt för herrarna när omständigheterna bättre tillåter.

Du som eventuellt redan hunnit betala anmälningsavgiften; hör av dig till Monica Oldsberg, monicaoldsberg@gmail.com så ser hon till att densamma snarast återbetalas.

Mer djupkunskap hittar du på:
https://www.regeringen.se/artiklar/2020/03/forordning-om-forbud-mot-att-halla-allmanna-sammankomster-och-offentliga-tillstallningar/
https://www.who.int/health-topics/coronavirus
https://www.krisinformation.se/corona