Kunskap & Soppa 19/3 – Älskade Arild!

Varmt välkomna till säsongsupptakt för våra populära Kunskap & Soppa-kvällar hos Arilds Vingård. Denna torsdagskväll, 19 mars kl 18.00, får vi vid sidan om den sedvanligt utsökta soppan, träffa arkitekterna Per Godtfredsen och Göran Lock som pratar om vikten av att värna och bevara kulturmiljöer i allmänhet och Arilds unika kulturmiljö i synnerhet. Varför ska vi bry oss? Vilket ansvar har vi? Vad vill vi med Arild. Hur kan vi påverka?

Per och Göran inleder med föredragning där de bland annat belyser synen på kulturmiljövård i Danmark och Sverige. Kvällen avslutas med en öppen diskussion kring Arilds framtid. Upplagt för en riktigt angelägen och intressant afton igen – missa inte, som sagt!

Biljetterna, som du bokar via monicaoldsberg@gmail.com, kostar 150:- för dig som medlem, annars 175:- (medlemskap kostar endast 200:-/familj och år, inte mycket att fundera över, alltså) och emottages tacksamt kontant i dörren eller via Swish 123 512 52 08 (vänligen ange vad betalningen avser – det underlättar av förklarliga skäl vår administration). 1000 tack på förhand och nu – skynda, skynda att anmäla och väl mött!