Musikdagarna i Arild är tillbaka – boka din biljett nu!

Sommarens program består av tre olika konserter, två i Missionshuset och en på Arilds Vingård. Förhandsköp av biljetter görs som vanligt via mail – allt du behöver veta och i detalj hittar du på www.christinacello.com och på vår Facebooksida, ”Musikdagar i Arild”, där vi löpande lägger upp information om konserterna. Vi ser fram emot att få träffa er!

Bästa hälsningar från musikproducenterna
Christina Wirdegren Alin och Karolina Weber Ekdahl

4 AUGUSTI
Missionshuset kl 15.00/19.00
Saga, fantasi – och verklighet
En cello, ett piano och sex händer.

En av våra mest lovande unga cellister, Josef Alin tillsammans med Peter Friis-Johansson, en av landets främsta konsertpianister och Karin Haglund, också pianist och av många ansedd som en av Sveriges mest mångsidiga och eftertraktade, bjuder på musik av bland andra Maurice Ravel, Franz Schubert och Dmitrij Sjostakovitj.

6 AUGUSTI
Missionshuset kl 15.00/19.00
Från Kullaberg till Paris
Nordisk och fransk romantik med barocka inslag.

Av och med musiker som hämtar inspiration från såväl skånsk mylla som fransk landsbygd. Här möter vi Karolina Weber Ekdahl, Andreas Alin, Christina Wirdegren Alin, Karin Haglund och Peter Friis-Johansson som bjuder på bland andra Rued Langgaard (med Arildsanknytning), Lili Boulanger, Edvard Grieg och Cécile Chaminade.

7 AUGUSTI
Arilds Vingård kl 20.00
Sommarjazz, visa & musikal
Från scen, film och vinyl. Och så något nyskrivet…

Från en kreativ och musikalisk uppväxt i Upplands Väsby kommer syskonen Martin och Lisa Östergren. Martin är tonsättare, pianist, arrangör och kapellmästare och Lisa är sångerska och tonsättare med faiblesse för jazz. Tillsam-mans med goda vänner bjuder de denna kväll på ett pärl-band favoriter från allt scenialt.

Priser
180:- Missionshuset (barn t o m 18 år 90:-/pers/egen sittplats).
200:- Arilds Vingård (barn t o m 18 år 100:-/pers/egen sittplats). Biljetter säljs även i dörren. Bordsbokning? Kontakta Arilds Vingård, tel 042-34 64 20.

All övrig biljettinfo finns på www.christinacello.com

Varmt, varmt välkomna!