Nu är boken om Arildsborna – av Arildsborna här!

Det traditionsenliga adventsfirandet hos Mor Cilla i år blir en tilldragelse utöver det vanliga, det kan vi lova! Icke nog med att Herrens ankomst sannolikt kommer att aviseras – den formella releasen av ”Bland sjöfolk, fiskare och badgäster – liv och öden i Arild under nittonhundratalet” begås dessutom under festliga former inledningsvis. Boken är resultatet av det idoga arbete som den så kallade ”Nostalgigruppen”, ett utskott från Arilds Byalag, med Krapperupska Stiftelsen, Stiernstedtska Stiftelsen och Arilds Byalags ekonomiska goda minne, bedrivit under fem års tid. Andra advent 2018 och till det facila priset av 300:- blir det drygt 200-sidiga praktverket, redigerat, formgivet och producerat av Stilbildarna i Mölle, ditt!

De preliminära hållpunkterna för 2 adventfirandets eftermiddag hos Mor 9 december ser ut som följer:
14.00: Release av nya Arildsboken, ”Bland sjöfolk, fiskare och badgäster – liv och öden i Arild under nittonhundratalet”, presentation av Margareta Noltorp
15.00: Självkostnadsprisat kaffe, saffran, strålande sopran och stjärna vid pianot
ca 17.00: Lusse lelle, gläns över sjö och strand och alla de andra – plats för Årets Lucior från Brunnby skola, alltså!

Gör en rejäl kråka i almanackan 9/12 så länge så återkommer vi längre fram med slutgiltigt program och allt annat du behöver veta – varmt välkommen!