Rapport från Tisdagsklubbens vandring på årets kortaste dag

Idag, på årets kortaste dag, midvintersolståndet den 21 december 2021, vandrade Tisdagsklubben till Brunnby kyrka, för att uppleva en finstämd Julstämning med Annika Fransson sång och Mia Gustavsson sång och piano. Därefter blev det fyllig lunchsoppa på Församlingshemmet.
Vägen dit gick via Ekeshögsvägen och Ulvaknevlarna, förbi gamla högre folkskolan vid Bränneslyckevägen, Kalle Sme’s väg till Krapperups kyrkoväg förbi Truls högar, där vi hämtade andan, innan vi slog oss ner i kyrkbänkarna i Brunnby kyrka och bara njöt av den sköna musik- och andaktsstunden.

Ni kan se lite bilder här!

God Jul alla vandrare som så troget följt med under tisdagarna! Vi hoppas att det nya året, 2022, ska följa hälsans spår! Mens sana in corpore sano! En sund själ i en sund kropp!

De av er som ännu inte är medlemmar i Arilds byalag eller vill förnya ert medlemskap för nästa år får här tillfälle att göra det: 200 kr/person för år 2022! Vi tackar för stödet som verkligen behövs, eftersom våra andra aktiviteter, såsom Arildsdagen m.m., har fått skjutas på framtiden p.g.a. pandemin!
Swisha till 123 512 52 08, Arilds byalag, med namn, adress och mailadress, så kommer Du även med på sändlistan för Byaläget! Ange gärna också ”medlemskap i Arilds byalag” så beloppet kan bokföras på rätt konto! Det går även att betala på Plusgiro 873744-7.

Clas Hellstrand, Tisdagsklubben