Tänk 20 juli, tänk Arildsdag, tänk hållbart!

Många kanske inte känner till att driften av bassängen borta vid Klötet till största del bygger på ideella insatser. Gåvor och föremål till den årliga Arildsdagens lopp- och antikvitetsmarknad (i år 20/7) är ett strålande sätt att väsentligen bidra till underhållet och att exempelvis simskoleverksamheten kan fortleva, till gagn och glädje för oss alla i samhällsbygget (ja, bidrag utöver att lösa dags- eller säsongsbiljett, alltså, när man väl är där men det är ju så självklart så det behöver knappt nämnas(?).

Biljetter löser man via Swish 123 046 1251; dagsbiljett kostar 40:-/pers och för endast 500:-/familj och ett säsongskort, badar du obegränsat ända till 15 augusti och/eller så länge den är vattenfylld. Eventuellt önskemål om torrsim därefter kan diskuteras).

Tänk på hur skönt det är med plats, tänk Feng Shui men ha en gnutta is i magen, spara en släpvagnshyra, ett tippbesök och vänta in Arildsdagens loppis, alltså! Och tänk så gott det känns att göra gott. Exakta öppettider för sedvanlig inlämning i Ruffen i hamnen av loppisföremål inför stundande Arildsdag meddelas när vi avverkat Midsommarfirandet och sovit ut.
Väl mött!