Fortfarande platser kvar 19/10: Missa inte Byafolkets Afton!

Äntligen dags för 2019 års Byafolkets Afton! I år, som säkert de flesta känner till, nu på lördag 19 oktober, kl 19.00 på goa Strand Hotell. Menyn är komponerad, priset likaså, så – åter varmt välkommen till en skön höstkväll i riktigt klassisk Arildsinramning, i det bästa av sällskap – varandras!

Här en repetition av den lukulliska lekamliga spisen för kvällen, som erbjuds antingen i form av
• Fiskmeny:
TORSKRYGG från Kattegatt
– Rosenkål och friterad grönkål med brynt gräddfil, löjrom och potatispuré. Eller…
• Köttmeny:
ANKA från Munka-Ljungby
– Bakad rotselleri, vilda svampar och tranbär med persiljesmör och rösti.

…ackompanjerat av 1 glas av husets röda eller vita, liten dessert som final och så kaffe eller te på maten. Allt till det facila priset av 395:-/kuvert (Råvarorna i de båda menyerna är närproducerade, till största delen ekologiska – i andra fall ursprungsmärkta).

Anmälan som är bindande, görs bums eller senast 16/10 till monicaoldsberg@gmail.com. Precis som förra året gäller också att kuvertbetalningen görs till Byalagets Plusgiro 873744-7 eller via Swish 123 512 52 08. Och så en ödmjuk vädjan – glöm inte att i samband med anmälan också ange vilken av menyerna ovan ni önskar – det underlättar i köket, om man säger.

Avslutningsvis ytterligare en vädjan – ni som varit så förekommande och redan anmält er endast på grundval av ”grisen i säcken” – snälla, hör av er till Monica och berätta vilken av menyerna ni bestämt er för. Tusen tack på förhand och nu – skynda, skynda och väl mött!