Kunskap & Soppa 14/11 – Vad händer på Blossalyckan 2020?

Varmt välkomna till säsongsavslut för våra populära Kunskap & Soppa-kvällar hos Arilds Vingård. Denna torsdagskväll, den 14 november kl 18.00, får vi vid sidan om den sedvanligt utsökta soppan, träffa Martin Krantz, fastighetsmäklare från Våningen & Villan. Martin och hans kollegor har uppdraget att sälja innehållet i nästa etapp av Blossalyckan, ett så kallat 55+boende, bestående av tjugotalet nya bostäder huvudsakligen i form av bostadsrätter men också några fristående villor.

Upplagt för en riktigt intressant afton om boende i mitten av livet, alltså, och stort utrymme för viktiga frågor i stort om nyproduktion och dess utveckling i vårt närområde. Missa inte, som sagt!

Biljetterna, som du bokar via monicaoldsberg@gmail.com, kostar 150:- för dig som medlem, annars 175:- (medlemskap kostar endast 200:-/familj och år, inte mycket att fundera över, alltså) och emottages tacksamt kontant i dörren eller via Swish 123 512 52 08 (vänligen ange vad betalningen avser – det underlättar av förklarliga skäl vår administration). 1000 tack på förhand och nu – skynda, skynda att anmäla och väl mött!