Missa inte årets sista Kunskap&Soppa 22/11!

Välkomna till avslutning av årets Kunskap & Soppasäsong och en kväll som svämmar över av reslust och D-vitamin! Fram med solglasögonen, alltså för 22/11 kl 18.00 gästar Marie Vila oss och berättar om hur kärleken förde henne och hennes Flamur samman och hur livet tog dem till Balkanhalvön och Albanien, sydöstra Europas gömda paradis. Hör också i sammanhanget om hur ett par Skandinaviska affärsförfrågningar utvecklades till ett bolag som med nya perspektiv byggs organiskt och utifrån en stark drivkraft att bidra till en hållbar utveckling i Albanien.

Än en gång, varmt välkomna torsdag 22 november, som vanligt till Arilds Vingård och ånyo en intressant kväll – det kan vi lova! Vi börjar kl 18.00 med försits, soppa och tillbehör – Marie startar ca 19.00. Missa inte!

Biljetterna, som du bokar via monicaoldsberg@gmail.com, kostar 150:- för dig som medlem, annars 175:- (medlemskap kostar endast 200:-/familj och år, inte mycket att fundera över, alltså) och emottages tacksamt kontant i dörren eller via Swish 123 512 52 08 (ange gärna att betalningen avser ”Kunskap&Soppa 22/11”, det underlättar vår administration). Vi ses!