NYHET! Seglarskolan startar i år 3 juli, 10 juli – och 17 juli!

Segelsällskapet Sjöhästen har under mer än ett halvt sekel främjat och utvecklat seglingsintresset i Arild. I sällskapet finns en liten men naggande god flotta av segeljollar som man sedan sommaren 2019 uppdaterat och några av de mest uttjänade optimisterna är ersatta med nyare. 2021 utökade vi den populära seglarskolan med en vecka – nu totalt tre, alltså! Läs mer om Sjöhästens spännande historia och verksamhet här på hemsidan. Där hittar man såklart information om seglarskolan som går av stapeln 3/7–8/7, 10/7–15/7 och 17/7–22/7. Upprop på hamnplan söndag 2 juli,9 juli respektive 16 juli, klockan 18:00.

Anmälan görs via http://arild.se/foreningarna/ss-sjohasten/seglarskolan/anmalan-seglarskolan-2023/ Om du inte redan anmält ditt/dina barn – varmt välkommen bums – platserna brukar snabbt bli bokade!

Verksamheten finansieras helt genom medlemsavgifter och avgifter som betalas av deltagare i seglarskolan. En stor medlemsskara möjliggör fortsatt underhåll och förnyelse av Sjöhästens flotta. Företag och organisationer är varmt välkomna att i sammanhanget kontakta styrelsen för sponsorship och möjligheten att synas på hemsidan och på någon av klubbens jollar med sitt varumärke under ett år.