Optimistiska nyheter, som sagt!

Folkhälsomyndigheten fortsätter att poängtera vikten av fysisk aktivitet under coronapandemin, särskilt för barn och ungdomar. Svenska Seglarförbundet ser gärna att man som klubb fortsatt bedriver sin seglarskola i sommar, men i anpassad form utifrån aktuella riktlinjer. Läs mer på https://www.svensksegling.se/svenskaseglarforbundet/Infoomcoronasituationen/#Seglarskol

Här därför en liten påminnare: Segelsällskapet Sjöhästen har under mer än ett halvt sekel främjat och utveckla seglingsintresset i Arild. I sällskapet finns en liten men naggande god flotta av segeljollar som man sedan sommaren 2019 uppdaterat och några av de mest uttjänade optimisterna är ersatta med nyare. Nytt för 2020 är även att den populära seglarskolan utökas med ytterligare en vecka.

Läs mer om Sjöhästens spännande historia och verksamhet på http://arild.se/foreningarna/ss-sjohasten/seglarskolan/ Där hittar man även information om seglarskolan som alltså går av stapeln dels 29/6–4/7, dels 6/7–11/7. Upprop på hamnplan söndag 28 juni respektive 5 juli, klockan 18:00.

Anmälan görs via http://arild.se/foreningarna/ss-sjohasten/seglarskolan/anmalan-seglarskolan-2020/ Om du inte redan anmält ditt/dina barn – varmt välkommen bums – platserna brukar snabbt bli bokade!