FÖRENINGSLIV PÅ PAUS: Årsstämmor skjuts upp tills vidare

Styrelserna för Arilds Byalag, Arilds Hamnförening och Arilds Vägförening har mot bakgrund av den eskalerande Corona-situationen, beslutat att skjuta sina årsstämmor på framtiden.

Vi beklagar såklart detta men hänvisar till sunt förnuft och Regeringens beslut 11 mars om en förordning om förbud mot att hålla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar för att begränsa virusets spridning. Hänsyn måste dessutom tas till att det i Arilds befolkningsstruktur finns grupper särskilt känsliga för exponering.

Hur pandemin vidare utvecklas och nya eventuella direktiv från ansvariga myndigheter, är förstås helt avgörande för när nya datum och tidpunkter för de tre stämmorna kan meddelas. När så faktiskt blir fallet – förhoppningsvis inom överskådlig tid – kommer kallelser i vanlig ordning att anslås och meddelas i till buds stående kanaler enligt stadgarna i respektive förening. Beskedet idag är emellertid att sammankomsterna är inställda och uppskjutna tills vidare.

För att hålla koll på det aktuella läget, prognoser och direktiv rekommenderar vi nedan länkar.

Låt oss se tiden an, ta hand om varandra och tvätta händerna ordentligt, så hörs vi inom kort igen, hälsar styrelserna genom Monica Oldsberg, ordförande, Arilds Byalag.